Reserveringen Dutch Cuisine restaurants via BookDinners

Geplaatst op

Dutch Cuisine en BookDinners, online marketing- en reserveringspartner in de horeca, werkten al sinds 2018 samen. Onlangs heeft Dutch Cuisine het partnership met BookDinners uitgebreid met een reserveringsmogelijkheid: via de online reserveringsmodule van BookDinners zijn Dutch Cuisine restaurants reserveerbaar op onze onlangs gelanceerde consumentenwebsite.

Door het bundelen van het restaurantbestand van Dutch Cuisine en BookDinners wordt er toegevoegde waarde gecreëerd voor alle aangesloten restaurateurs – zowel in reserveringen als extra bereik. Via de BookDinners reserveringswidget zijn restaurants die zowel lid zijn van BookDinners als Dutch Cuisine, nu ook door gasten te reserveren op de nieuwe consumentenwebsite van Dutch Cuisine. Daarnaast kan BookDinners Dutch Cuisine restaurants ondersteuning bieden in hun online zichtbaarheid. Andersom biedt Dutch Cuisine BookDinners restaurants een unieke visie en de middelen om hun merk uit te bouwen in het teken van de duurzame Nederlandse eetcultuur. Op deze manier ondersteunen de partijen elkaar.

Om de Nederlandse eetcultuur nog meer op de kaart te zetten, is Dutch Cuisine tevens ‘Smaakmaker’ op het platform van BookDinners. De consumenten van BookDinners vinden in de lijst van ‘Smaakmakers’ de restaurants waar volgens de Dutch Cuisine principes wordt gekookt en kunnen zo in hun regio genieten van een heerlijk, duurzaam menu met groenten in de hoofdrol.

Ook een tafel boeken? Ga naar www.consumenten.dutch-cuisine.nl