Restaurant Intens, onderdeel van Wellness en Hotel Thermen Bussloo in Voorst, heeft zich onlangs aangesloten aan Dutch Cuisine. Albert Kooy, bestuurslid en bedenker van de vijf principes onder Dutch Cuisine, reikte aan de crew van Intens een muurschild uit en spelde zowel de chef-kok Heine Ruitenbeek als F&B manager Vincent van Riet de Dutch Cuisine … Lees “Restaurant Intens gaat voor Dutch Cuisine” verder
Lees meerActueel
Het gaat nu echt gebeuren: groenten in de hoofdrol
“Fantastisch dat steeds meer chefs van naam zich niet alleen uitspreken dat het anders kan en moet, maar dat ook met hun menu en dus op het bord laten zien en proeven”. Dat zegt Albert Kooy, medeoprichter en bedenker van de vijf principes van Dutch Cuisine, de nieuwe Nederlandse kook- en eetstijl. Albert Kooy: “De … Lees “Het gaat nu echt gebeuren: groenten in de hoofdrol” verder
Lees meer“De Wadden” winnen eerste nationale verkiezing ‘Lekkerste Streek van Nederland’
Texelse chef-kok Aart Wijker van Grand Hotel Opduin wint voor de Wadden de verkiezing ‘Lekkerste Streek van Nederland’ georganiseerd door stichting Streekeigen Producten Nederland (SPN). Vanuit de Friese Wouden, de Wadden, Veluwe, Zeeland en het Groene Hart kwamen streekproducenten uit heel Nederland samen, om met een lokale kok de eigen streek te laten zien en … Lees ““De Wadden” winnen eerste nationale verkiezing ‘Lekkerste Streek van Nederland’” verder
Lees meer