House of Lords Catering
Dobbeweg 28
2254 AG Voorschoten

0702055355
sales@houseoflords.nl
houseoflords.nl

Bekijk op de kaart

Leon Harinck & Raymond Talsma

Patron Cuisinier en Maître d’Hôtel
House of Lords Catering, Voorschoten

House of Lords Catering
Dobbeweg 28
2254 AG Voorschoten

0702055355
sales@houseoflords.nl
houseoflords.nl

Bekijk op de kaart
Wie zijn Leon Harinck & Raymond Talsma?
Patron Cuisinier Leon Harinck en Maître d’Hôtel Raymond Talsma  zijn de drijvende krachten achter House of Lords Catering, een dynamisch cateringbedrijf met passie voor eten en passie voor het vak. Koken op topniveau is Patron Cuisinier Leon Harinck niet vreemd. Hij sleepte twee keer de Gouden Pollepel in de wacht, en wel bij gerenommeerde restaurants als het Haagse Saur en de Wassenaarse Keuken van Waarde. Tevens bereidde hij lunches en diners voor clientèle in het politieke en bedrijfsleven en verzorgde kooklessen voor liefhebbers. Hij groeide op in Zeeland, hierdoor is het creëren van gerechten met zeevruchten hem aangeboren.
Voor Maître d’Hôtel Raymond Talsma was het oorspronkelijke House of Lords bijna een tweede thuis, aangezien zijn vader Luc daar zo’n vijfentwintig jaar de scepter zwaaide. Raymond volgde zijn opleiding aan de befaamde hotelschool van Koksijde in België en werkte vervolgens in verschillende sterrenrestaurants in binnen- en buitenland. Hij was chef-kok bij de restaurants Stephanie en Beluga in Antwerpen en reisde de hele wereld over als maître d’hôtel bij de Holland-Amerika Lijn en bij Windstar Cruises. Daarna keerde hij terug naar Den Haag, waar zijn roots liggen.
Waarom Dutch Cuisine?
Raymond Talsma: ‘We laten ambachtelijke kwaliteit en service terugkeren in hedendaagse gerechten en bediening. De maatschappelijke verantwoordelijkheid van House of Lords uit zich in duurzaam ondernemen en gebruikmaking van eerlijke en kwalitatief hoogwaardige producten uit de regio. Het gedachtegoed van Dutch Cuisine sluit dan ook helemaal aan bij onze filosofie.”