Wie is Jeroen Meppelink?
Jeroen Meppelink heeft een passie voor horeca. Als klein jongetje wist hij het al: ‘Later als ik groot ben, wil ik een eigen horecazaak’. Wat Jeroen destijds precies dreef en nog steeds drijft? Zijn passie voor horeca. Jeroen: “Zoiets heb je in je of je hebt het niet. Ik kan, denk ik, wel zeggen dat ik het in me heb. Je moet gasten kunnen lezen, mensen begrijpen… Dat vertaal ik naar mijn team van koks, zijn maken er iets moois van en ik moet zorgen dat mensen ‘aan de voorkont’ dit overbrengen naar de gast. Het is steeds aan mij om alles perfect te laten samenkomen. Als een gast Sems na een diner, wijnproeverij of feest verlaat, willen we dat hij het gevoel heeft dat hij een hele mooie avond heeft beleefd.”
Waarom ben je ambassadeur geworden van Dutch Cuisine?
Onze koks bedenken steeds weer nieuwe, verrassende gerechten. Daarvoor gebruiken ze maximaal vier of vijf ingrediĆ«nten van – uiteraard – topkwaliteit. De originele structuur en smaak blijven altijd intact. Verder werken ze volgens de principes van Dutch Cuisine: cultuur, gezond, natuur, kwaliteit en waarde. Onze gasten weten dit te waarderen!