Wie is Willem Schaafsma?
Willem Schaafsma is chef-kok en eigenaar van fine dining-restaurant restaurant Eindeloos, Eet & Drinklokaal Proefverlof en Eetcafé De Bak. Willem kookt graag lokaal en zo duurzaam mogelijk. Van-kop-tot-staart staat bij hem hoog in het vaandel. Daarom was het zijn lang gekoesterde wens om nog meer zaken te openen in andere horeca-segmenten. Zo kan hij hele koeien inkopen en volledig verwaarden: de chique delen gaan naar Eindeloos, de entrecôtes en ribeyes naar Eet & Drinklokaal Proefverlof, schouders en stoofvlees worden daghap bij Eetcafé De Bak.
Waarom ben je ambassadeur geworden van Dutch Cuisine?
Eindeloos is een restaurant waar gastvrijheid en gastronomie voorop staan. Biologisch, duurzaam en het seizoen vormen de uitgangspunten bij de inkoop van onze producten. Elke dag worden de mooiste ingrediënten uit de regio bij Eindeloos geleverd. Helemaal Dutch Cuisine en dat draag ik graag uit!