Social media
Founding Fathers
Albert Kooy
Voorzitter Dutch Cuisine, SVH Meesterkok -ondernemer, Leeuwarden
Ferdie Olde Bijvank
Secretaris Dutch Cuisine en eigenaar FOB Services, Ede
Bas Cloo
Consultant duurzame Horeca, Amersfoort
Hans Everse
President Gastronomisch Gilde, eigenaar Zilt-E Ziltzaam Lekker en Oosterschelder B.V.
Niven Kunz
Patron-cuisinier restaurant Triptyque, Wateringen
Luc Kusters
SVH Meesterkok en patron-cuisinier restaurant Bolenius, Amsterdam
Monique Mulder
Cultuurmaker en directeur, Mattmo Creative, Amsterdam
Jeroen van Oijen
Mede-oprichter Gastronomixs en Culiversum, Waalwijk
Marjan Pijnenburg
Communicatie- en merkstrateeg, Mattmo Creative, Amsterdam
Theo van Rensch
SVH Meesterkok en docent Sterklas en Gastronomie, ROC Amsterdam
Theor Verplancke
Culinary spin-doctor, Umami Management, Leiden
Berend te Voortwis
Mede-eigenaar Lindenhoff, Baambrugge
Doe mee footer
Newsletter
![]() |
Voor vragen of als je een initiatief met ons wilt delen mail ons dan!
|