SPRUIT Foods BV
Legmeerplein 26 hs
1058 NL Amsterdam
+31 (0)6 – 2487 6939

SPRUIT

Over SPRUIT
Het concept SPRUIT is bedacht en ontwikkeld in Amsterdam door Douwe Tinga, Iris Meijlink en Thera van Heuveln. Als ouders van jonge kinderen, samen hebben ze zes kinderen, kunnen zij zich 100% identificeren met de doelgroep. Ze weten als geen ander dat met jonge kinderen, een drukke baan, regelmatig sporten en een sociaal leven elke dag al topsport is. Hun droom is om zoveel mogelijk baby’s en peuters te leren wat vers en écht smaakvol eten is! En gemak voor de drukke ouders natuurlijk! Want er zijn toch meer ouders zijn die dagelijks vers willen koken voor hun kind, maar daar niet altijd tijd of inspiratie voor hebben?
 
Waarom Dutch Cuisine?
Juist op jonge leeftijd kan de smaak ontwikkeld worden. Als dat een gezonde smaak is, met een natuurlijke voorkeur voor groenten, heeft het kind en zijn omgeving daar de rest van zijn leven profijt van. SPRUIT zet zich keihard in voor de generatie van de toekomst. Het maakt daarbij gebruik van al het goeds dat Nederland te bieden heeft en verbindt zich daarom graag aan de doelstellingen van Dutch Cuisine. Jaap Seidell, hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam en lid van de Raad van Advies van Dutch Cuisine kon het niet beter verwoorden: “Een gezonder voedselaanbod is nodig voor alle burgers, maar gezond gedrag begint in de kindertijd.”.
 
Meer informatie: www.eetspruit.nl