Founding Fathers

Albert Kooy

Voorzitter Dutch Cuisine, SVH Meesterkok -ondernemer, Leeuwarden

Ferdie Olde Bijvank

Secretaris Dutch Cuisine en eigenaar FOB Services, Ede

Bas Cloo

Consultant duurzame Horeca, Amersfoort

Hans Everse

President Gastronomisch Gilde, eigenaar Zilt-E Ziltzaam Lekker en Oosterschelder B.V.

Niven Kunz

Patron-cuisinier restaurant Triptyque, Wateringen

Luc Kusters

SVH Meesterkok en patron-cuisinier restaurant Bolenius, Amsterdam

Monique Mulder

Cultuurmaker en directeur, Mattmo Creative, Amsterdam

Jeroen van Oijen

Mede-oprichter Gastronomixs en Culiversum, Waalwijk

Marjan Pijnenburg

Communicatie- en merkstrateeg, Mattmo Creative, Amsterdam

Theo van Rensch

 SVH Meesterkok en docent Sterklas en Gastronomie, ROC Amsterdam

Theor Verplancke

Culinary spin-doctor, Umami Management, Leiden

Berend te Voortwis

Mede-eigenaar Lindenhoff, Baambrugge