Dutch Gastronomic Week in Beijing

Geplaatst op

Dutch Cuisine is creatief, innovatief en duurzaam en dat mag gezien en geproefd worden. Daarom organiseert de Nederlandse ambassade in Beijing samen met Dutch Cuisine en Hilton Beijing de Gastronomic Week die plaatsvindt van 5 tot en met 10 juni in Beijing. Tijdens deze week serveert het Hilton Hotel een week lang een Dutch Cuisine menu dat ontwikkeld is door Dutch Cuisine ambassadeur Albert Kooy. Samen met chef-koks Marco Lexmond en Eelco Bleeker van Stenden Hotel zetten ze Dutch Cuisine op de menukaart van het One East Restaurant in het Hilton. Daarnaast is er een programma met lezingen, workshops en een mini expo van tafelservies van bekende Nederlandse ontwerpers zoals Mae Engelgeer, Floris Hovers, Alex de Witte, Bas van Beek, Kranen / Gille en RENS. Dutch Cuisine ambassadeur Lotte Landsheer (directeur Cor Unum) heeft samen met Dutch Cuisine deze mini expo samengesteld. Meer informatie over deze mini expo vind je in de brochure Tastes like Dutch.

Lees voor meer informatie het persbericht Dutch Days Beijing.