Deelnemers aan het Biodiversiteit op je Bord (BOJB) programma van Dutch Cuisine worden op allerlei manieren in het zonnetje gezet. Zo ook tijdens de Toekomst Tiendaagse die in het kader van Amsterdam 750 plaatsvindt.
Horeca en catering die aan het BOJB-programma deelnemen zijn meestal intrinsiek gemotiveerd. Maar ook commerciële overwegingen zijn vaak een drijfveer. Deelname is een middel om zich te onderscheiden en het imago bij (potentiële) gasten en huidig en toekomstig personeel te versterken. Ook biedt deelname kansen voor kostenbesparingen.
Toekomst Tiendaagse
Van 12 t/m 21 juni 2025 vindt in Amsterdam de zogenaamde Toekomst Tiendaagse plaats. Dit is één van de hoogtepunten tijdens het jubileumjaar Amsterdam 750. Er zijn dan allerlei activiteiten, waaronder op 21 juni een festival op de Amsterdamse Ring. Een aantal Amsterdamse deelnemers aan het BOJB-programma zullen zich tijdens deze Toekomst Tiendaagse onder het motto ‘Eet je Wereld Mooier’ bij bewoners en bezoekers laten zien. Lees hier meer over het programma.
BOJB-deelnemers in de spotlight
Restaurant Amstelle van Hotel van de Valk Amsterdam-Amstel, Café Remouillage, NEMO Science Museum, de Oranjerie van de Amsterdamse Hortus, Forteiland Pampus, Strandpaviljoen aan de Plas en Bar-Bistro Venus & Adonis zullen tijdens de Toekomst Tiendaagse een bijzonder biodiversiteitvriendelijk gerecht met een knipoog naar de historie van Amsterdam serveren. Pampus viert een dubbel feestje want het eiland bestaat dan 125 jaar. Zij bieden dan tevens een audiotour aan over de geschiedenis van voedsel op het eiland én vertellen wat je nu allemaal op het eiland kunt wildplukken.
Ook in het zonnetje?
Ook interesse om als Supporter, Partner of Ambassadeur bij Biodiversiteit op je Bord aan te sluiten? Dutch Cuisine helpt ‘op-maat’ om aan de spelregels te voldoen. Neem contact op via biodiversiteit@dutch-cuisine.nl voor meer informatie.