Gastronomixs
Laageinde 49
5142 EE Waalwijk

 

Jeroen van Oijen

Directeur en mede-oprichter
Gastronomixs

Gastronomixs
Laageinde 49
5142 EE Waalwijk

 Wie is Jeroen van Oijen?
Jeroen van Oijen is samen met Inge Meijs oprichter van Gastronomixs en vanaf dag 1 betrokken bij de oprichting van Dutch Cuisine. Met Gastronomixs wil hij koks in Nederland alle tools en kennisgeven om hun creativiteit maximaal te ontplooien.

Waarom ben je ambassadeur geworden?
Eigenlijk is het niet ‘ik’ maar ‘wij’. Het hele team van Gastronomixs werkt keihard om de ultieme tool voor creativiteit te ontwikkelen. Met als voornaamste doel om chefs in te laten spelen op de veranderende vraag van consumenten en de noodzakelijke verandering van de balans op het bord. Dit is onze missie en die sluit perfect aan bij de principes van Dutch Cuisine.

Wat doen we hiervoor?
We willen deelnemende koks helpen de praktische vertaalslag te maken van de principes van Dutch Cuisine naar bijzondere en onderscheidende gerechten. Er is al voldoende om aan de slag te gaan maar we zullen de komende jaren nog relevantere content ontwikkelen in de vorm van recepten en blogs. Ook zullen we zorgen dat docenten en studenten van de ruim 25 opleidingen die met Gastronomixs werken bij ons alle praktische tools kunnen vinden. Zo komen er speciale praktijkcases met Dutch Cuisine als uitgangspunt.