Op 28 oktober 2019 vindt het Horeca Inspiratie Event van het POP3 project Lekker Lokaal Rivierenland plaats. Doel: De horeca ondernemers in de Betuwe laten zien hoe je met lokale streekproducten kunt koken. Dutch Cuisine ambassadeur Estée Strooker gaf een kookdemonstratie met Betuwse Streekproducten. Richard de Bruin gaf uitleg over het nieuwe streekmerk Betuws Best, en er was een presentatie van de kookprincipes volgens Dutch Cuisine. Tot slot konden aanwezigen proeven van lokale producten van boeren en telers uit de omgeving. Deze inspiratiebijeenkomst werd georganiseerd door het project Lekker Lokaal Rivierenland namens de gemeenten Tiel, Culemborg, Buren en West Betuwe en gefinancierd vanuit het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland, en de Provincie Gelderland. Ga voor meer informatie naar: https://rivierenland.biz/horeca-inspiratie-event-lekker-lokaal-rivierenland/
Doe mee footer
Newsletter
![]() |
Voor vragen of als je een initiatief met ons wilt delen mail ons dan!
|