Social media wordt steeds belangrijker voor de horeca. De verschillende kanalen (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn, etc) zijn krachtige tools die je kunt inzetten om zowel nieuwe klanten te trekken en huidige klanten te behouden. Heb jij al een bedrijfspagina voor jou horecazaak? Weet jij welk Social Media platform het beste werkt voor jou en waarom? Weet jij die nieuwe klanten al te trekken via Social Media en hoe je dit kunt omzetten naar meer bestellingen? Deze masterclass gaat jou antwoorden geven op deze vragen!
Door de tijd waarin we nu zitten is het is nog belangrijk om in contact te blijven met klanten, social media helpt je hierbij. Bijvoorbeeld laat zien hoe je werkt aan je take away menu of maak een poll en vraag om het favoriete gerecht op jouw kaart. Tijdens deze masterclass worden verschillende praktische tips gegeven waarmee jij direct aan de slag kan om Social Media te gebruiken voor jou horecazaak.
Datum: 16 december 2020
Tijdstip: 9:30 uur tot 10:00uur (daarna is er nog tijd voor vragen tot 10.15 uur)
De masterclass wordt verzorgd door Carolien Plevier en Eveline Saris. Zij hebben veel expertise op het gebied van Social Media. Daarnaast kennen zij de foodsector door en door. Twee factoren die deze masterclass tot een succes gaan brengen. Zorg dat je erbij bent!