Over The Eatelier
The Eatelier is een fooddesign studio die wetenschappelijk onderzoek, sociaal-culturele tendensen en technologische innovaties vertaalt naar de wereld van food. De studio ontwikkelt onderzoeken en interdisciplinaire inzichten rondom relevante vraagstukken die spelen in de wereld van food en zet die om naar food en horeca concepten. Het resultaat kan een manier van communiceren, publicaties of lezingen zijn, maar ook initiëren wij product innovatie en creëren wij bijzondere culinaire ervaringen voor een breed publiek met als einddoel een gezonde, duurzame en vooral smakelijke toekomst.
Waarom Dutch Cuisine?
Dutch Cuisine heeft een sterke en brede visie over wat onze Nederlandse keuken inhoud, wat het culinaire erfgoed is en hoe dit zich in de toekomst kan ontwikkelen. Daarnaast hebben zij de prachtige ambitie om het voedselaanbod gezonder en duurzamer te maken en pakken zij dit aan bij de basis; in de educatie en in de communicatie naar de gast. Dutch Cuisine en The Eatelier delen daardoor veelal dezelfde waardes en doelen, dus doormiddel van een samenwerking tussen beiden partijen versterken wij elkaars krachten en vergroten we de reikwijdte van onze projecten en visie.