PRESENTATIE DUTCH CUISINE VOOR EUROPESE LANDBOUWRAAD

Geplaatst op

Dutch Cuisine heeft culinair bijgedragen aan de Informele Landbouwraad die op 30 en 31 mei in Eindhoven bij elkaar kwam. De tweedaagse informele Landbouwraad stond geheel in het teken van innovatie en de toekomst van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). Het centrale thema luidde ‘Food of the future – the future of food’. Zo hebben Dutch Cuisine chefs Albert Kooy en Dick Middelweerd de signature dishes verzorgd tijdens de lunch en de diners en ontvingen de ministers het geschenkboek van Dutch Cuisine ’Tastes Like Dutch, an Impression of Dutch Culinary Culture’. Dit boek werd speciaal voor deze gelegenheid gemaakt in opdracht van het ministerie van Economische Zaken in een zeer gelimiteerde oplage.
Het geschenkboek is een inspiratieboek, een beeldverhaal waar voedsel en gerechten centraal staan met daar omheen de context van onze Nederlandse cultuur, de heritage, de innovatie, de toepassingen en de kunsten die Dutch Cuisine tekenen.