Dutch Cuisine logo op Koppert Cress doos

Geplaatst op

Koppert Cress is als eerste producent in de foodsector een partnership aangegaan met Dutch Cuisine. Rob Baan (CEO Koppert Cress), Ferdie Olde Bijvank en Monique Mulder (respectievelijk voorzitter en dagelijks bestuurslid Dutch Cuisine) ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst om dit partnership te bezegelen. Met deze samenwerking draagt Koppert Cress actief het gedachtegoed uit van Dutch Cuisine via haar cress-verpakkingen. Op de nieuwe ontworpen dozen van Koppert Cress, die wereldwijd worden verspreid, worden voortaan het logo en de uitgangspunten van Dutch Cuisine vermeld. Bestuursvoorzitter Ferdie Olde Bijvank: “Veel bedrijven en (overheids)organisaties werken met ons samen en gaan in de komende jaren Dutch Cuisine actief neerzetten. Ik hoop dat meer producenten zich net als Koppert Cress gaan aansluiten bij Dutch Cuisine.”