Werving Dutch Cuisine restaurants dit najaar van start

Geplaatst op

Dutch Cuisine laat zien dat de Nederlandse keuken creatief is, gevarieerd en seizoensgebonden. En dat deze helemaal past in het huidige tijdsbeeld waarin bewustwording en duurzame voeding een grote rol spelen.

Om deze boodschap onder een groot publiek uit te dragen heeft Dutch Cuisine de hulp nodig van restaurants en chef-koks. Zij kunnen als geen ander de rol vervullen van trotse vrienden en ambassadeurs van de Nederlandse keuken en laten zien: ‘wij omarmen deze unieke eetcultuur en kiezen voor duurzame voeding.’ Daarom wil Dutch Cuisine samenwerken met zoveel mogelijk restaurants en chef-koks die minimaal één Dutch Cuisine gerecht op de kaart willen zetten.

Hoofddoel: eind 2018 hebben minimaal 1.000 restaurants permanent minimaal één Dutch Cuisine gerecht op hun kaart staan. Om dit doel te bereiken start Dutch Cuisine dit najaar een wervingscampagne onder de Nederlandse horeca, catering en zorginstellingen. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website van Dutch Cuisine: www.dutch-cuisine.nl.