Koning Willem I lezing incl. Dutch Cuisine diner

Geplaatst op

Op 29 september jl. was Koppert Cress gastheer van de tweede Koning Willem I lezing over ondernemerschap met als speciale gast, erevoorzitter van deze stichting, Koningin Máxima. De lezing markeert de start van de inschrijving voor de tweejaarlijkse ondernemersprijzen van de Koning Willem I stichting. Na afloop van de lezing vindt een besloten winnaarsdiner plaats waarbij het bestuur, oud-winnaars, leden van de vakjury en leden van de Regionale Selectie Commissies aanwezig zijn. Dit diner stond in het teken van Dutch Cuisine en werd verzorgd door Dutch Cuisine ambassadeur Yuri Verbeek. “Het is een eer hare Majesteit en de KW1 stichting op ons bedrijf te mogen ontvangen en de gelegenheid te krijgen het verhaal van voeding en gezondheid onder de aandacht te brengen” aldus Rob Baan, CEO van Koppert Cress en bestuurslid Dutch Cuisine.

De tweede Koning Willem I Lezing wordt gehouden door prof.dr. Bas van Bavel, faculteitshoogleraar ‘Transities van Econonomie en Samenleving’ aan de Universiteit Utrecht. In 2016 mochten Koninklijke Philips (categorie Grootbedrijf), TOBROCO Machines (categorie MKB) en Koppert Cress (Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap) de prijzen in ontvangst nemen. Deze prijs was tevens aanleiding voor een bezoek van Koningin Máxima aan Koppert Cress eerder dit jaar. Meer informatie: https://www.koninklijkhuis.nl/actueel/nieuws/2017/09/28/koningin-maxima-bij-tweede-koning-willem-i-lezing