The Green House

Geplaatst op

Dutch Cuisine Green Deal partner Albron ontwikkelde in opdracht van Strukton, Ballast Nedam en Facilicom het circulaire horecaconcept The Green House, een volledig circulair en zeer duurzaam paviljoen met horeca- en vergaderfuncties naast CS in Utrecht. Het concept omvat ook een urban farm waar groenten en fruit voor eigen gebruik worden verbouwd maar ook kleinschalige bijeenkomsten plaatsvinden. In het restaurant wordt het eten bereid vanuit de filosofie van Dutch Cuisine. Altijd in het seizoen, geen kunstmatige toevoegingen, minder vlees, zo min mogelijk afval en verspilling en waar mogelijk dichtbij. Gasten kunnen naast smaakvoorkeur en prijs ook kiezen aan de hand van circulaire criteria (CO2, vitaliteit en lokaliteit), die bij elk gerecht vermeld staan. www.albron.nl/cases/the-green-house