Dutch Cuisine lanceert campagne ‘Chef van de toekomst’

Geplaatst op

Dutch Cuisine lanceerde gezamenlijk met onze partners het ROC Friese Poort in Sneek, Gilde Opleidingen in Venlo en het Koning Willem I College in Den Bosch, haar nieuwste campagne voor het onderwijs, de “Chef van de Toekomst”.

‘Voedsel’ is juist nú de oplossing voor de toekomst! En daar heeft Dutch Cuisine iedereen bij nodig, zeker ook de jongere generatie. In een tijd waarin we voor grote uitdagingen staan heeft Dutch Cuisine enthousiaste mensen nodig die net als de chefs van Dutch Cuisine het verschil maken. Studenten met een frisse blik en nieuw inzichten, die verrassen, heerlijk laten eten en culinair- en duurzaam eten onlosmakelijk aan elkaar verbinden.”

Medeoprichter van Dutch Cuisine en SVH Meesterkok Albert Kooy: “Dutch Cuisine heeft leergierige koks nodig met ambitie voor de toekomst, die het een uitdaging vinden om de Nederlandse eetcultuur en de mooie seizoenen van de groente te zoeken en als ware het landschap opvreten! Voedsel bereiden dat ons eetpatroon positief beïnvloed zowel voor mens en planeet en deze verrassend op het bord willen presenteren”.

Kiezen voor de opleiding “Gespecialiseerd kok Dutch Cuisine niveau 4” is een bewuste keuze. Deze opleiding kan momenteel worden gevolgd aan het ROC Friese Poort in Sneek, Gilde Opleidingen in Venlo en het Koning Willem I College in Den Bosch.