Dutch Cuisine is een organisatie die de Nederlandse keuken en eetcultuur promoot. Wij willen aan zoveel mogelijk mensen laten zien hoe creatief, gevarieerd en seizoensgebonden de Nederlandse keuken is. Dutch cuisine hecht er veel waarde aan om goed te zijn voor mens, dier en milieu via eerlijke en veelzijdige gerechten op het bord.

Wij willen een zo groot mogelijk publiek bereiken met ons gedachtegoed. Daarvoor hebben we jou als chef nodig om Dutch Cuisine te omarmen en uit te dragen naar jouw gasten door met groenten te koken en voor jezelf een beter rendement te realiseren. Laten we samenwerken om zoveel mogelijk mensen de Nederlandse keuken te laten proeven en ervaren. Sta jij achter onze doelstelling, ben je trots op de Nederlandse keuken en wil je die uitdragen naar jouw gasten? Word dan vriend van Dutch Cuisine.

Wat zijn de 
voordelen voor jou?

  1. Vermelding als deelnemend restaurant op www.dutch-cuisine.nl
  2. Actieve promotie via de Social Media-kanalen van Dutch Cuisine
  3. Dutch Cuisine deurstickers en gastenkaartjes
  4. Dutch Cuisine banners en logo’s
    voor menukaart en website
  1. Dutch Cuisine recepten, inclusief herkomst- en cultuurverhalen voor gasten
  2. Gerichte informatie over ‘meer rendement met meer groenten’
  3. Persoonlijke assistentie, informatie en advies

Sluit je aan als Dutch Cuisine restaurant

Zet één Dutch Cuisine menu op
de kaart en teken het manifest

Ben je benieuwd wat de criteria zijn, hoe ons manifest eruitziet en wat Dutch Cuisine voor jou kan betekenen? Vul dan hier je gegevens in en ontvang een aanmeldingspakket per mail.