Droogmakerij 29H
1851LX Heiloo
Nederland

info@lenouveauchef.com
lenouveauchef.com

Le Nouveau Chef

Over Le Nouveau Chef
Le Nouveau Chef wordt al ruim dertig jaar gezien als hét toonaangevende merk van professionele kleding voor de keuken en het bedienend personeel. Wat ooit begon als klein familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste merken in de hotel-, restaurant- en cateringbranche met klanten over de hele wereld.

Met trots levert het merk aan een groot aantal internationaal gerenommeerde chefs (waaronder Jonnie Boer, Sergio Herman, Erik van Loo, Christian Bau). En zo gepassioneerd als topchefs in de keuken staan, zo bevlogen ontwerpt en produceert Le Nouveau Chef horecakleding. Le Nouveau Chef gelooft dat het allerbeste resultaat alleen kan worden bereikt als je iets doet vanuit het hart. Een persoonlijke aanpak. Het beste uit jezelf halen. Dat doet Le Nouveau Chef niet alleen zelf, maar het inspireert ook horecaondernemers en hun medewerkers het beste uit zichzelf te halen met de allerbeste en mooiste kleding.

Het merk combineert fashion met functionaliteit door horecakleding te ontwerpen waar iedereen zich lekker in kan bewegen én wat er ook nog eens geweldig uitziet. Stoer gesneden met een geweldige pasvorm. Mooi en comfortabel. Van de hoogste kwaliteit, maar met oog voor duurzaamheid. Door te werken met BIO, Fairtrade of gerecyclede stoffen wordt de natuur zo min mogelijk aangetast, samenkomend in de Green Choice Collection.