Showcase

Unieke Dutch Cuisine opleiding van start In de unieke niveau 4-opleiding Gespecialiseerd kok/Dutch Cuisine staan onder andere op het menu: ‘wat is duurzaam en gezond’, ‘hoe belangrijk is de bodem’, ‘bereiding van kop tot staart en ‘no waste’.  

Read more

Projecten

Opmars Dutch Cuisine in het onderwijs In het najaar van 2017 zijn het Koning Willem I College en het ROC Friese Poort gestart met de niveau 4-opleiding ‘Gespecialiseerd kok | Dutch Cuisine’, een bbl (beroepsbegeleidende leerweg)-opleiding gericht op de toekomst van en voor koks. De horeca-opleidingen van het Koning Willem I College in Den Bosch … Lees verder “Projecten”

Read more

Cultuurmakers

De cultuurmakers van Dutch Cuisine geven een vernieuwde dimensie aan onze eetcultuur. De Nederlandse eetcultuur laat een groot vermogen aan innovatie en creativiteit zien. Het is een deel van ons karakter, onze identiteit. De cultuurmakers dragen met hun passie en creativiteit bij aan een gezond, fijn en verrijkt leven.

Read more

Cultuurmakers Three Blocks

CHARLOTTE LANDSHEER (COR UNUM CERAMICS) Directeur en designer Cor Unum Ceramics, Den Bosch Cor Unum Contemporary Ceramics, opgericht in 1953 als Cor Unum (‘één van hart’), is een keramiekatelier in ’s-Hertogenbosch. Een bijzonder aspect van Cor Unum is het team achter de keramiek. Het team bestaat uit zowel professionals, als mensen met een afstand tot … Lees verder “Cultuurmakers Three Blocks”

Read more

Showcase

Dutch Cuisine Tools in Holland Toolkit Als onderdeel van de tweejaarlijkse, Nederlandse ‘terugkomweek’ van Nederlandse ambassades in het buitenland, verzorgde Dutch Cuisine ambassadeur Angélique Schmeinck een zinderende Smaakexpeditie boordevol heerlijke producten van Nederlandse bodem. Tijdens deze eetsensatie werden ook de Dutch Cuisine Tools gepresenteerd die in de Holland Toolkit – een online platform voor het Nederlandse … Lees verder “Showcase”

Read more

Projecten

Dutch Cuisine Culinaire Routes Op bijzondere routes door Nederland, worden Dutch Cuisine restaurants, producenten, landschappen en cultuurmakers gepromoot aan binnen- en buitenlandse toeristen. Het is een totale ‘Memorabele eetcultuurbeleving’ die verder gaat dan uitsluitend ‘eten’ en onze rijke voedselgeschiedenis in beeld brengt. Chefs, musea, producenten, steden en regio’s met unieke (voedsel) landschappen laten elk seizoen … Lees verder “Projecten”

Read more