KOPPERT CRESS WINT KONING WILLEM I PRIJS

Geplaatst op

Op 27 mei heeft Koppert Cress de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2016 gewonnen in de categorie ‘duurzaamste bedrijf’. Koningin Máxima reikte de prijs uit aan Rob Baan, Dutch Cuisine ambassadeur van het eerste uur. Een enorme eer waar we als Dutch Cuisine super trots op zijn! Een van de genoemde punten uit het juryrapport was: “Rob Baan, directeur van Koppert Cress, zet als ambassadeur gezondheid van de Dutch Cuisine beweging de Nederlands eetcultuur op de kaart, zowel nationaal als internationaal. Met smaak gezond en verantwoord koken op basis van 5 principes die duurzaam zijn voor mens en dier. Dat is een visitekaartje waar Nederland en Koppert Cress in het bijzonder, trots op mogen zijn.”

www.koppertcress.nl