Dutch Cuisine in Holland Toolkit

Geplaatst op

Op 12 september jl. verzorgde Dutch Cuisine ambassadeur Angélique Schmeinck een zinderende Smaakexpeditie boordevol heerlijke producten van Nederlandse bodem aan het ondersteunend management van de Nederlandse ambassades in het buitenland tijdens hun tweejaarlijkse terugkomweek in Nederland. Tijdens deze eetsensatie werden ook de Dutch Cuisine Tools gepresenteerd die binnenkort in de Holland Toolkit worden opgenomen. Deze Toolkit bevat diverse middelen om op ambassades overal ter wereld een Dutch Cuisine eetbeleving neer te kunnen zetten, alsook een plan van aanpak hoe Dutch Cuisine toe te passen tijdens een event op de ambassade en een uitleg over het belang hiervan voor de landbouwraden.
Kortom: hoe draagt de inzet van Dutch Cuisine bij aan de versterkte positionering van de Nederlandse landbouwsector in het buitenland.

Via de Holland Toolkit is ook het boek Tastes like Dutch te koop, an impression of Dutch culinary culture.