Dutch Cuisine (pers)tours inkomend bezoek

Geplaatst op

Dutch Cuisine organiseert diverse (pers)tours in samenwerking met het Nederlands Bureau voor Tourisme en Congressen en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Een Dutch Cuisine tour omvat veelal een excursie – bijvoorbeeld langs een food incubator, een urban farm of een duurzame producent -, presentaties op locatie en afsluitend een proeverij of chef’s table in een Dutch Cuisine restaurant. Na een Dutch Cuisine perstour hebben deelnemers een goed beeld gekregen van de principes van Dutch Cuisine en van de ambassadeurs en vrienden die deze principes in de praktijk brengen. Op 8 december jl. gaf Dutch Cuisine een lezing over Food & The City aan een Zuid-Koreaanse delegatie bestaande uit journalisten en influencers tijdens een Dutch Cuisine Tasting Dinner bij Restaurant Dertien in Rotterdam. Pepijn Schmeinck serveerde de gerechten en vertelde het verhaal achter het gerecht.