Dutch Cuisine en BookDinners slaan de handen ineen

Geplaatst op

BookDinners en Dutch Cuisine slaan de handen ineen. BookDinners, het reserveringsplatform van onder andere KHN waarmee de branche een vuist wil maken tegen reserveringsplatforms zoals The Fork, gaat samenwerken met Dutch Cuisine. Gasten kunnen zien welke restaurants een Dutch Cuisine menu serveren en zo nog gerichter een relevante keuze maken voor het type restaurant.

Op BookDinners is Dutch Cuisine volledig geïntegreerd. Gasten zien nu of restaurants zijn aangesloten bij Dutch Cuisine op de restaurantpagina bij BookDinners. Daarnaast kunnen gasten Dutch Cuisine volgen en zo hebben zij altijd de ‘Dutch Cuisine restaurants’ bij de hand en weten ze bij welke restaurants ze kunnen genieten van de Nederlandse keuken en de eetcultuur. Daarnaast zijn er binnenkort ook chefs te volgen die bij ons zijn aangesloten.

Waarom BookDinners?
BookDinners speelt in op de huidige trends in de restaurantwereld. Grote partijen vragen een hoge commissie en extra kosten per couvert over reserveringen, wat restaurants veel geld kost. BookDinners wilt gasten op een eerlijke manier laten kiezen voor een restaurant, zonder afdracht per reservering voor het restaurant. Samen met Koninklijke Horeca Nederland als partner is BookDinners daarom de website van, voor en door restaurants. Dutch Cuisine ondersteunt deze uitgangspunten.

Uniek voor gasten
BookDinners is uniek voor gasten, ze zijn het eerste sociale restaurantplatform van Nederland met meer dan 3.500 aangesloten restaurants. Gasten kunnen een profiel aanmaken en vrienden toevoegen aan dit profiel. Daarnaast kunnen ze lijstjes aanmaken en daar favorieten restaurants aan toevoegen. Voorbeelden van lijstjes zijn bijvoorbeeld ‘hotspots Amsterdam’ en ‘wishlist lunch’. Vervolgens hebben ze een unieke zoekflow. Als men zoekt op Amsterdam, dan worden de zoekresultaten gebaseerd op: de favorieten lijsten, de aanbevelingen van vrienden (wat zij op hun lijsten hebben staan), reserveringsgedrag i.c.m. een positieve review en eventuele wensen die zijn doorgegeven in het profiel zoals vegetarisch. Zo heeft iedere gast een uniek aanbod van restaurants. Dit aanbod past precies bij waar diegene naar op zoek is. Hierin is Dutch Cuisine dus volledig geïntegreerd.

Aanmelden bij BookDinners
Bij BookDinners wordt je al lid voor €15 per maand en daarbij komen geen commissie / kosten per couverts. Ook gebruik maken van dit platform en de koppeling met Dutch Cuisine realiseren? Mail naar info@bookdinners.nl of bel naar 033 303 65 15.

Maak je gebruik van Resengo, Formitable, WeReserve, TheNextTable, BonChef, eTender of booq Tafelreservering? Dan kunnen we je beschikbaarheid realtime koppelen aan de reserveringspagina.

Deze restaurants die ook bij Dutch Cuisine zijn aangesloten gingen je onder andere al voor: Zuiver in Vlieland, N.A.P. in Bloemendaal, Boompjes in Venray, Bij Albrecht in Einhoven en De Zwaan in Etten-Leur.

Ga voor meer informatie naar: www.bookdinners.nl.

Lees hier het persbericht.