Duurzaam ontbijten bij Babylon Hotel Den Haag

Geplaatst op

Eden Hotels gaat als eerste hotelketen van Nederland het ontbijt verduurzamen op basis van de uitgangspunten van Dutch Cuisine. Tijdens Wereldvoedseldag op 16 oktober jl. tekende Eden Hotels directeur Léon Dijkstra in Hotel Babylon in Den Haag de overeenkomst met Dutch Cuisine. Dit is het eerste hotel van Eden Hotels waar het Dutch Cuisine-ontbijt wordt geserveerd. Hierdoor verlaagt de hotelketen de klimaatimpact. De overige twaalf Eden Hotels volgen nog dit jaar het voorbeeld. Met minder vlees, meer groente en de focus op streekproducten staat Dutch Cuisine garant voor een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot. En zo begint bij Eden Hotels een beter milieu; met een duurzamer ontbijt. Klik hier voor het hele persbericht.

Foto: Joan van Nispen tot Sevenaer