Nierstichting Restaurant Driedaagse 2021

Geplaatst op

Culinair genieten met aandacht voor pure smaken en minder zout bij restaurants in heel Nederland. Dat is waar de Restaurant Driedaagse voor staat. Het thema gezondheid is hotter dan ooit en de horeca kan wel een positief impuls en aandacht gebruiken. Dutch Cuisine speelt daar samen met de Restaurant Driedaagse 2021 van de Nierstichting volledig op in, en dat in een coronaproof jasje. Verras jouw gasten tijdens de actieweek (22 tot en met 28 maart)  met een tasingmenu met aandacht voor pure ingrediënten, rijke smaakmakers, en natuurlijk minder zout.

Lekker uit, Lekker thuis tijdens de Nierstichting Restaurant Driedaagse
Wil je naast een actiemenu, ook een thuis variant beschikbaar stellen? Dan vragen we deelnemende chefs het minder zout, meer smaak tasting-menu aan te bieden! In een even tongstrelende take away variant.

Eenvoudig aanmelden 2021 editie
Je kan jouw deelname voor komende editie te activeren via www.restaurantdriedaagse.nl/register. Heb je al een account dan kun je met je bestaande inlog eenvoudig jouw gegevens aanpassen via restaurantdriedaagse.nl. Hoe eerder jouw restaurant up to date is qua profiel, des te sneller deze online gepubliceerd kan worden en het publiek op de hoogte is van jouw deelname aan dit smaakvolle event!

Doe mee!
Als deelnemer maak je onderdeel uit van een mooie en verantwoorde culinaire vertegenwoordiging. Bovendien kan je profiteren van extra exposure en inspiratie van partners. Dus kook mee met aandacht voor pure smaken en minder zout en meld je aan voor de Nierstichting Restaurant Driedaagse 2021!