Seizoen 2 Dutch Cuisine Receptenbox live!

Geplaatst op

Het tweede seizoen van de Dutch Cuisine Receptenbox verscheen vorig jaar december op zo’n 140 Nederlandse posten in het buitenland verschenen. Mattmo Creative produceerde in opdracht van Dutch Cuisine deze receptenbox.

Het is voortaan mogelijk om overal ter wereld te genieten van Dutch Cuisine. Dutch Cuisine ambassadeurs Estée Strooker, Leon Mazairac en Niven Kunz introduceerden het tweede drieluik, de herfsteditie, van deze Dutch Cuisine Receptenbox waarin zij het Nederlandse ambassadepersoneel en hun cateraars inspireren met hun signature menu’s met seizoen groenten in de hoofdrol en persoonlijke video’s.

Het doel is om duurzaam cateren en koken breder onder de aandacht te brengen en op het bord te tonen. Zo maken we met elkaar een positieve impact op het klimaat, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland.

Benieuwd? Bekijk hier de inspiratievideo’s van Estée StrookerLeon Mazairac en Niven Kunz!

Benieuwd naar het eerste drieluik? Bekijk hier de inspiratievideo’s van Emile van der StaakRonald Kunis en Tjitze Dam!