Beleef wild eten op de nieuwe manier waar aandacht voor groente en respect voor mens en dier vooraan staan.
Laat u verassen door ons Chef’s menu waar wij u meenemen in ons principe van wild eten in de Achterhoek! De natuur levert de mooiste wildpluk producten op die wij verwerken in ons herfstmenu. Met mooie lokale wijnen of een verrassend botanisch (alcoholvrij) arrangement uit eigen fermentatie kelder, afgestemd op de gerechten, beleef je een bijzondere ervaring.
SVH Gezel Meesterkok Björn de Waal kookt met maar liefst 80% groenten van lokale en duurzame afkomst. De seizoenen spelen de belangrijkste rol, namelijk: wat komt er straks op bord te liggen.
Hij behandeld de groenten minstens zo veel als dat hij omgaat met dierlijke producten. En dat gaat gepaard met het vlees dat aangeleverd word door onze jagers.
Als jongste chef en ambassadeur van de Euro-Toques Nederland & Dutch Cuisine, zet Björn Doesburg culinair op de kaart.
Het Arsenaal 1309
Kloostertuin 10, 6981 DT Doesburg | Tel: +31 313 475 863 | website