BookDinners en Biodiversiteit op je Bord samen op missie

Geplaatst op

BookDinners en het Biodiversiteit op je Bord programma van Dutch Cuisine gaan samenwerken. Doel is om het voor horeca en cateraars nog aantrekkelijker te maken om producten te gebruiken die bijdragen aan behoud of herstel van biodiversiteit.

BookDinners gaat als eerste sociale restaurantplatform dat van en voor de horeca is opgestart, door onder andere de KHN, deelnemers aan Biodiversiteit op je Bord in het zonnetje zetten via haar eigen communicatiekanalen. Dat gebeurt onder andere via de nieuwsbrief die naar duizenden in gastronomie geïnteresseerde consumenten wordt gestuurd en via social media. Bovendien krijgen restaurants die zijn aangesloten bij BookDinners en die tevens deelnemen aan Biodiversiteit op je Bord op de website een aparte vermelding. Op deze manier werkt het programma voor de horeca als positieve influencer.

Daarnaast biedt BookDinners horeca-deelnemers aan Biodiversiteit op je Bord een gratis scan van hun online marketingprestaties aan. Voor bedrijven die zich als Partner of Ambassadeur bij Biodiversiteit op je Bord aansluiten wordt die scan na een aantal maanden nog eens herhaald om te bezien in hoeverre communicatie over Biodiversiteit op je Bord effectief is.
Zie voor meer info:
Smaakmakers

Andere partners in het Biodiversiteit op je Bord programma zijn Food Inspiration, Gastvrijheid in Bedrijf, Ministerie LNV, Wereldnatuurfonds, Naturalis, Bionext, Caring Farmers, Deltaplan Biodiversiteitherstel, Vogelbescherming en diverse horecagroothandels, provincies en gemeenten.