Wereld van Weelde zoekt initiatiefrijke chef-kok voor nieuw restaurant in de natuur

Geplaatst op

In de driehoek tussen Utrecht, Houten en Bunnik komt een nieuw restaurant met vergaderruimtes waar gebruik gemaakt gaat worden van biologisch geteeld voedsel van het terrein eromheen (ca. 3 hectare). Nog dit jaar wordt het super duurzame horecapand gebouwd en een groot gedeelte van de eetbare gewassen (fruit/notenbomen, fruitstruiken, groentes, kruiden, bloemen) aangeplant. Opening is naar verwachting mid 2025. Het wordt een kleurrijk natuurpark met recreatievoorzieningen en natuurkunst en een breed en inspirerend aanbod van activiteiten voor zowel zakelijke bezoekers als recreanten. Het doel van Wereld van Weelde is om de biodiversiteit te verbeteren en om bezoekers te inspireren klimaatpositiever te leven. En dat lukt natuurlijk alleen als er ook heerlijk gegeten kan worden! We zijn op zoek naar een initiatiefrijke chef-kok en bijbehorend keukenteam, om in samenwerking met het tuin-team, verrassende gerechten te bedenken en maken, die ook gewaardeerd worden door een breed publiek.

Meer weten? Saskia Hagedoorn
+31 619266072
hagedoornsaskia@hotmail.com