Horecava

Presentatie en lancering boek Aan Tafel!

Dutch Cuisine diner voor minister Schippers

Pilot Nieuwe eiwitten op het menu op 5 locaties

Kooksessie met Nieuwe eiwitten

Presentatie Dutch Cuisine op Horeca Conferentie

Workshop voor docenten koksopleidingen en bediening

Food Professionals Day

Dutch Cuisine workshop

Presentatie Dutch Cuisine

Dutch Cuisine 1-minute-pitch, Groente top

Grootste bierdiner ter wereld

Lunchbijeenkomsten ambassadeurs Dutch Cuisine

Netwerklunch aan Duitse foodservice

Dutch Cuisine presentatie tijdens 3-daagse internationale persreis

Event EU voorzitterschap

Duurzame Dutch Cuisine lunch

Duurzame Dutch Cuisine lunch

London Produce Show 2016

Duurzaam Doen Werksessie en Café

Dutch Cuisine Event in World Food Centre

Vierdaagse pop-up Dutch Art & Dutch Cuisine

Landelijke Week van de Smaak

Verkiezing Held van de Smaak

Koken met de Ketentafel Voedsel Stad en Ommeland

Dutch Design Week, Earth to Table

Het Grote Graandiner

Michelin sterren event

Aan Tafel

Dutch Cuisine op de Grüne Woche

Dutch Cuisine op Bocuse d’Or

Voedseltop

Lancering samenwerking Dutch Cuisine en GPA

“Gezond eten, gezond bewegen, gezond zijn!”

Dutch Cuisine diner tijdens Koningsdag

Dutch Cuisine lunch op Voedselvernieuwersfeest

F&A Next

Opening expo ‘Earth Matters’

Kookdemo Dutch Cuisine Meets Eataly

Food Unplugged

Gastronomia

Sustainable Development Goal 17

Wedstrijd Young Gourmet Chefs

Koks leren over mannenvlees

Kick off Dutch Cuisine opleiding niveau 4

Healthy Food Congress in World Forum

Presentatie Dutch Cuisine ambassadekit tijdens Smaakexpeditie Dutch Cuisine

“Culinary Dutch” week

Koning Willem I lezing incl. Dutch Cuisine diner

VISSCH

Game Changers Maritieme Innovaties

Dutch Agri Food Week

Rabo FoodWeek

Dutch Cuisine Workshop

Dutch Cuisine Dialoog Sessie

Störrig Festival

Persmoment met Charlotte Landsheer

Atelier NL en Cor Unum op DDW

Presentatie Dutch Cuisine aan landbouwraden

Dag van de gastvrijheid

Benefietdiner

Open Dagen Cor Unum

Perstour & Food Experience Dutch Cuisine

Flows of Food

Pop-up restaurant met 21 Michelinsterren, Masters of LXRY Amsterdam

Michelinsterren event

Pop-up restaurant, Scheepvaartmuseum

Noord-Brabant European Region of Gastronomy 2018

Horecava

Madrid Fusión

Diner van de Toekomst

Hoteloverleg KHN

Dutch Cuisine Diner van de toekomst

Wedstrijd gezonde snacks

Nationale Week Zonder Vlees

Ketentafel Voedsel

Conferentie voor Onderwijsvernieuwing van het CVI

Dutch Cuisine presentatie QO Hotel

Albert Kooy bij Koken met Van Boven

Rabo Duurzame Innovatieprijs

Start lenteseizoen Dutch Cuisine restaurants

Smaaklessen basisscholen in Friesland

Kennissessie met horecaondernemers

De Week van Groenten & Fruit, België

Congres Voeding & Gezondheid


Vegan Tour

Cor Unum

Dutch Cuisine Week Beijing

London Produce Show

Europese finale Bocuse d’Or

Vlaggetjesdag

Start zomerseizoen Dutch Cuisine restaurants

Bloggersontbijt

Food Unplugged

Kookworkshop Wereld van Smaak bij HotspotHutspot

Food for thought: Frisian Food

Varend Corso Westland

Masterclass & Excursie Nederlandse Kweekvis

Dutch Cuisine lunch

Chef’s Revolution

Thema periode Dutch Cuisine Bijenkorf

Gastvrij Rotterdam Ahoy

Bewuste Visweek

Omroep MAX

Amsterdam Food Week

Masterclass Dutch Cuisine

Stadsontbijt ‘
Proef de smaken van de stad’

Grootste groentekraam met minister LNV

Dutch Agri Food Week

BBB Maastricht

Food Professional Day 2018

TASTE Summit

Symphony of Soils

Organic Farming and Our Future Food System

Wereldvoedseldag

Festival B over de bodem van je gezondheid

Food Inspiration Days

DDWE18

Start herfstseizoen Dutch Cuisine restaurants

Störrig festival

Dutch Cuisine Matchmaking Kempen

Kick-off nieuwe opleiding Koning Willem I College

Afsluiting culturele hoofdstadjaar Leeuwarden

Inspiratiesessie “Hoe maak ik groenten lekker?”

Slotbijeenkomst Green Deal Verduurzamen Voedselconsumptie

RUMORE Interregional Learning Event and Mid-Term Conference

Dutch Cuisine Herenboeren workshop en diner

Koch des Jahres

FavorFlav Food Top 100 diner

Najaarsbijeenkomst De Oerakker

Open dagen bij Cor Unum Ceramics & Art

inspiratiesessie ‘Verrot Lekker”

Brabant European Region of Gastronomy 2018

Boekpresentatie ‘Van Brabantse grond’

Opening Dutch Cuisine Centre

Culinaire persreis Visit Brabant

Hoe proeft gastvrijheid in Brabant

Michelinsterrenevent

Dutch Cuisine inspiratiesessie

Start winterseizoen Dutch Cuisine restaurants

Rembrandt & De Gouden Eeuw

Lunch in Dutch Cuisine restaurant

Lancering campagne ‘Samen hebben we impact’

Dutch Cuisine Masterclasses

Aansluiting onderzoek en onderwijs op het klimaatakkoord

Open Keuken

Inspiratiesessie “Groenten op het hoofdpodium”

Lancering gerechten Dutch Quinoa Group

Dutch Cuisine inspiratiedag incl. BBQ lunch

Lancering Dutch Cuisine opleiding

Green Key Event 2019

Premiere Schapenheld

24h Chefs, Jupiner & Kin

Kick-off Voedsel Verbindt

Nationale Week Zonder Vlees: De Vegetarische Restaurantweek

Landelijke editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse

Diner van morgen

Start lenteseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Dutch Cuisine inspiratiesessie ‘Verrot Lekker” door Christian Weij

Jaarcongres Arts en Leefstijl

Kok in de klas

Diner-avond 2e chef-exchange Brighton Food Festival

HeroFestival

Workshop Gastvrij Overijssel

Broodworkshop van Ineke Berentschot

Avontuur voor je zintuigen

Best Vegetables Restaurant of the World©

Nationale Horeca Dag

Taste of Amsterdam

Dutch Cuisine inspiratiesessie Circulair koken

Dutch Cuisine Inspiratiesessie tasting NL wijnen en food pairing

Presentatie Dutch Cuisine

World Oceans Dinner GFF

Amsterdam Food Pitch

Dutch Cuisine inspiratiesessie

Food Unplugged

Start zomerseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Eerste lichting Gespecialiseerd koks Dutch Cuisine afgestudeerd

Dutch Cuisine inspiratiesessie

Dutch Cuisine horeca inspiratiedag

Bewuste Visweek

Streekmarkt met Dutch Cuisine restaurant Het Lokaal

Dutch Cuisine presentatie

Themamaand ‘Brabant is (plant)aardig op weg!’

Vlees Eten door de Eeuwen Heen

Boergondische markt

Dutch Agri Food Week

Broodworkshop van Eline Ex

Kick off thema maand ‘Brabant is (plan)aardig op weg’

Dutch Cuisine inspiratiesessie

Opening Eiwitcentrum met Dutch Cuisine

World Food Festival

Dutch Cuisine diner

Dutch Cuisine Showcooking door Jim de Jong

World Food Week

True Cost Dutch Cuisine Dinner

World Food Day

Symposium Gezonde Schoolkantines

Aan tafel tegen honger

Finale cook-off Eet als een pionier challenge

Dutch Cuisine Diner

Dutch Design Week Eindhoven

Festival B

Lancering Beste Brabantse Borrelplank,

Start herfstseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Lekker Lokaal Rivierenland

Zeewierplatform Noordzeeboerderij

Broodworkshop van Gerwin Brand

Dutch Cuisine Inspiratiemiddag Gastronomisch Gilde

Start Dutch Cuisine opleiding van ROC Friese Poort op Terschelling

Congres Diagnose Voeding & Gezondheid

Verkiezing Groene Hart Streekproduct 2019

Start winterseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Wine Professional

Grüne Woche

Dutch Cuisine Inspiratiesessie ‘Vegan Cooking met bijzondere Groenten’

Dutch Cuisine Workshop met The Vegetable Chef

WHIER

Green Key Event 2020

Aan Tafel voor het hele gezin

Nationale Week Zonder Vlees: De Vegetarische Restaurantweek 

Start lenteseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Hallo Horeca

Dutch Cuisine Chef Exchange bij D’Swarte Walvis

Dutch Cuisine Chef Exchange bij D’Swarte Walvis Het Arsenaal 1309

Nationale Horecadag

Dutch Cuisine Inspiratiemiddag Eden Hotels

Anders Wad Festival

Live Webinar Masterclass Vegan Cooking

Wildpluk/kook/fermentatie cursus met Christian Weij

Online persevent ‘Bekendmaking winnaar We’re Smart® Beste Vegetarische & Beste Veganistische Restaurant ter wereld 2020’

Foodtruck Drive Through Festival

Gratis Dutch Cuisine Workshop Brood

Aan Tafel voor het hele gezin

Start zomerseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Online GPA café: Actie in (Eiwit-) Transitietijd!

Diner op het land

Aan Tafel voor het hele gezin

Uitreiking Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2020

Start herfstseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Aan Tafel voor het hele gezin

Floriade Dialogue # 9 | Duurzame Voedselconsumptie Webinar

Open dag Cor Unum

Seaweed Platform Workshop

Van boer tot bord

Amsterdam Food Pitch

De Nieuwe Melkboer

Open dagen Cor Unum

Online Inspiratie Festival De Eetbare School

Online Masterclass Social Media

Start winterseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”

Nierstichting Restaurant Driedaagse 2021