Raymond Talsma & Leon Harinck omarmen Dutch Cuisine

Geplaatst op
Met trots presenteren wij twee nieuwe Dutch Cuisine-ambassadeurs, Patron Cuisinier Leon Harinck en Maître d’Hôtel Raymond Talsma van House of Lords Catering. Vandaag tekenden in het bijzijn van Dutch Cuisine bestuurslid Marjan Pijnenburg Raymond en Leon het manifest. House of Lords met als thuisbasis het Louwman Museum, is een dynamisch cateringbedrijf met passie voor eten en passie voor het vak. Het creëren, organiseren en uitvoeren van een volledige culinaire beleving van een intiem diner tot evenementen met foodtrucks, foodcorners, lifecooking op toplocaties behoren tot hun dagelijkse werkzaamheden. Leon Harinck en Raymond Talsma zijn de drijvende krachten achter House of Lords Catering. 

Koken op topniveau is Patron Cuisinier Leon Harinck niet vreemd. Hij sleepte twee keer de Gouden Pollepel in de wacht, en wel bij gerenommeerde restaurants als het Haagse Saur en de Wassenaarse Keuken van Waarde. Tevens bereidde hij lunches en diners voor clientèle in het politieke en bedrijfsleven en verzorgde kooklessen voor liefhebbers. Hij groeide op in Zeeland, hierdoor is het creëren van gerechten met zeevruchten hem aangeboren. 

Voor Maître d’Hôtel Raymond Talsma was het oorspronkelijke House of Lords bijna een tweede thuis, aangezien zijn vader Luc daar zo’n vijfentwintig jaar de scepter zwaaide. Raymond volgde zijn opleiding aan de befaamde hotelschool van Koksijde in België en werkte vervolgens in verschillende sterrenrestaurants in binnen- en buitenland. Hij was chef-kok bij de restaurants Stephanie en Beluga in Antwerpen en reisde de hele wereld over als maître d’hôtel bij de Holland-Amerika Lijn en bij Windstar Cruises. Daarna keerde hij terug naar Den Haag, waar zijn roots liggen. Raymond Talsma: ‘We laten ambachtelijke kwaliteit en service terugkeren in hedendaagse gerechten en bediening. De maatschappelijke verantwoordelijkheid van House of Lords uit zich in duurzaam ondernemen en gebruikmaking van eerlijke en kwalitatief hoogwaardige producten uit de regio. Het gedachtegoed van Dutch Cuisine sluit dan ook helemaal aan bij onze filosofie.”