Jonnie en Thérèse Boer openen Senang op Bonaire

Geplaatst op

Dutch Cuisine ambassadeurs Jonnie en Thérèse Boer openen Senang op Bonaire. In het restaurant kunnen gasten terecht voor eenvoudige Aziatische gerechten. Het is het tweede restaurant op Bonaire voor het echtpaar van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle.

Senang opent op het terrein van Delpfins Beach Resort, net als Brass Boer Bonaire. Omdat het resort wordt uitgebreid met nieuwe villa’s, vroeg de eigenaar of ze een nieuw horecaconcept wilden bedenken. Het moest een laagdrempelig concept zijn. Zo ontstond het idee voor ‘Senang’, het Maleisische woord voor ‘je lekker voelen’.

Boer: ‘We gaan niet alleen Maleis of Indonesisch koken. We hebben de afgelopen 20 jaar veel in Azië gereisd en we zijn altijd erg verrast in Korea, de binnenlanden van China en Thailand waar we zulke mooie dingen hebben gegeten. Met mijn 30 jaar kookervaring in combinatie met de Aziatische keuken denk ik echt dat we een mooi ding kunnen neerzetten.’ Hij vervolgt: ‘Het idee is dat je er in je zwembroek kunt gaan zitten. Als je zin hebt in één gerechtje, Koreaanse barbecue ofzo. Maar Aziatische invloeden, daar houd ik van. En die zijn op het hele eiland nog niet zo te vinden.’

Lees verder op https://www.missethoreca.nl/