Seizoen 3 Dutch Cuisine Receptenbox binnenkort live!

Geplaatst op

Het derde seizoen van de Dutch Cuisine Receptenbox wordt binnenkort gelanceerd op zo’n 140 Nederlandse posten in het buitenland. Mattmo Creative produceerde in opdracht van Dutch Cuisine deze receptenbox.

Het is voortaan mogelijk om overal ter wereld te genieten van Dutch Cuisine. Dutch Cuisine ambassadeurs Nel Schellekens, Ralph Dahlhaus en de jonge garde Nicolas, Micha & Maup introduceerden het derde drieluik, de wintereditie, van deze Dutch Cuisine Receptenbox waarin zij het Nederlandse ambassadepersoneel en hun cateraars inspireren met hun signature menu’s met seizoensgroenten in de hoofdrol en persoonlijke video’s. Na de wintereditie volgen nog een seizoensgebonden editie voor de lente en vijf cultuurvideo’s van onder meer Het Scheepvaartmuseum, AtelierNL en Hortus botanicus Leiden.

Het doel is om duurzaam cateren en koken breder onder de aandacht te brengen en op het bord te tonen. Zo maken we met elkaar een positieve impact op het klimaat, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland.

Benieuwd? Bekijk hier de inspiratievideo’s van Nel SchellekensRalph Dahlhaus en Nicolas, Micha & Maup!

Benieuwd naar het eerste drieluik? Bekijk hier de inspiratievideo’s van Emile van der StaakRonald Kunis en Tjitze Dam!

Benieuwd naar het tweede drieluik? Bekijk hier de inspiratievideo’s van Estée StrookerLeon Mazairac en Niven Kunz!