SEIZOEN 4 DUTCH CUISINE RECEPTENBOX BINNENKORT LIVE!

Geplaatst op

Het vierde en laatste seizoen van de Dutch Cuisine Receptenbox en vijf cultuurvideo’s van onder meer Het Scheepvaartmuseum, Atelier NL en Hortus botanicus Leiden zijn gereed. Deze worden binnenkort gelanceerd op zo’n 140 Nederlandse posten in het buitenland. Mattmo Creative produceerde in opdracht van Dutch Cuisine deze receptenbox.

Het is voortaan mogelijk om overal ter wereld te genieten van Dutch Cuisine. Dutch Cuisine ambassadeurs Peter Gast, Jeroen van Niel (House of Lords Catering) en Simon Fennes (Van der Linde Catering) introduceren het vierde en laatste drieluik van deze Dutch Cuisine Receptenbox waarin zij het Nederlandse ambassadepersoneel en hun cateraars inspireren met hun signature menu’s met seizoensgroenten in de hoofdrol en persoonlijke video’s.

Het doel is om duurzaam cateren en koken breder onder de aandacht te brengen en op het bord te tonen. Zo maken we met elkaar een positieve impact op het klimaat, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland.

Benieuwd? Bekijk hier de inspiratievideo’s van Peter Gast, Jeroen van Niel en Simon Fennes!

Benieuwd? Bekijk hier de cultuurvideo’s van Het Scheepvaartmuseum, Atelier NL, Hortus botanicus Leiden, Het Allard Pierson en het Koning Willem I College!

Benieuwd naar het eerste drieluik? Bekijk hier de inspiratievideo’s van Emile van der StaakRonald Kunis en Tjitze Dam!

Benieuwd naar het tweede drieluik? Bekijk hier de inspiratievideo’s van Estée StrookerLeon Mazairac en Niven Kunz!

Benieuwd naar het derde drieluik? Bekijk hier de inspiratievideo’s van Nel SchellekensRalph Dahlhaus en Nicolas, Micha & Maup!