Aankomend
22
mrt
-
28
feb
mrt
-
28
feb
Culinair genieten met aandacht voor pure smaken en minder zout bij restaurants in heel Nederland. Dat is waar de Restaurant Driedaagse voor staat. Met dit event wil de Nierstichting samen met haar partners, waaronder Dutch Cuisine, mensen bewuster maken van hun zoutgebruik.
In de week van 22-28 maart serveren restaurants door het hele land een smaakmakend tasting-menu voor lunch of diner.
23
-
28
nov
-
28
nov
Cor Unum, den Bosch / 9:00-16;30
Bezoek Cor Unum tijdens de open dagen op 23 en 28 November van 9:30 tot 17:30 uur.
Kalender 2024
Archief
22 maart -
28 februari 2021
28 februari 2021
Nierstichting Restaurant Driedaagse 2021
21 december 2020
Start winterseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”
16 december 2020
Online Masterclass Social Media
Online
9 december 2020
Online Inspiratie Festival De Eetbare School
Online
23 - 28 november 2020
Open dagen Cor Unum
Cor Unum, den Bosch
7 november 2020
De Nieuwe Melkboer
Ferdinand Bolstraat 88, Amsterdam
5 november 2020
Amsterdam Food Pitch
Online
30 oktober 2020
Van boer tot bord
Online
29 oktober 2020
Seaweed Platform Workshop
Online
23 oktober 2020
Open dag Cor Unum
16 oktober 2020
Floriade Dialogue # 9 | Duurzame Voedselconsumptie Webinar
Online
4 oktober 2020
Aan Tafel voor het hele gezin
Brasserie Carstens, Amsterdam
21 september 2020
Start herfstseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”
17 september 2020
Uitreiking Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2020
Online
6 september 2020
Aan Tafel voor het hele gezin
Brasserie Carstens, Amsterdam
10 - 11 juli 2020
Diner op het land
Deurne
2 juli 2020
Online GPA café: Actie in (Eiwit-) Transitietijd!
Online
21 juni 2020
Start zomerseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”
7 juni 2020
Aan Tafel voor het hele gezin
Brasserie Carstens, Amsterdam
18 mei 2020
Gratis Dutch Cuisine Workshop Brood
Carl Siegert, Harmelen
15 mei 2020
Foodtruck Drive Through Festival
Wolvega, Friesland
4 - 8 mei 2020
Wildpluk/kook/fermentatie cursus met Christian Weij
Kasteel Slangenburg te Doetinchem
4 mei 2020
Online persevent ‘Bekendmaking winnaar We’re Smart® Beste Vegetarische & Beste Veganistische Restaurant ter wereld 2020’
2 - 3 mei 2020
Anders Wad Festival
Ailand Lauwersoog
2 - 23 mei 2020
Live Webinar Masterclass Vegan Cooking
16 april 2020
Dutch Cuisine Inspiratiemiddag Eden Hotels
Polderlam, Giessen
15 april 2020
Nationale Horecadag
11 april 2020
Dutch Cuisine Chef Exchange bij D’Swarte Walvis Het Arsenaal 1309
Doesburg
4 april 2020
Dutch Cuisine Chef Exchange bij D’Swarte Walvis
Zaandam
20 maart 2020
Start lenteseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”
20 maart 2020
Hallo Horeca
9 - 15 maart 2020
Nationale Week Zonder Vlees: De Vegetarische Restaurantweek
1 maart 2020
Aan Tafel voor het hele gezin
Brasserie Carstens, Amsterdam
13 februari 2020
Green Key Event 2020
Diergaarde Blijdorp Rotterdam
10 - 11 februari 2020
WHIER
Texel
3 februari 2020
Dutch Cuisine Workshop met The Vegetable Chef
Het Lokaal, Amersfoort
20 januari 2020
Dutch Cuisine Inspiratiesessie ‘Vegan Cooking met bijzondere Groenten’
Koppert Cress, Monster
17 - 26 januari 2020
Grüne Woche
Berlijn
13 - 15 januari 2020
Wine Professional
RAI Amsterdam
21 december 2019
Start winterseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”
6 december 2019
Verkiezing Groene Hart Streekproduct 2019
Limonadefariek/Bistro Prik, Streefkerk
21 november 2019
Congres Diagnose Voeding & Gezondheid
Media Plaza Jaarbeurs Utrecht
11 november 2019
Dutch Cuisine Inspiratiemiddag Gastronomisch Gilde
Utrecht
11 november 2019
Start Dutch Cuisine opleiding van ROC Friese Poort op Terschelling
10 november 2019
Broodworkshop van Gerwin Brand
De Kraeke, Huns
31 oktober 2019
Zeewierplatform Noordzeeboerderij
Zuiderstrand Theater, Scheveningen
28 oktober 2019
Lekker Lokaal Rivierenland
Poelzicht, Kapel-Avezaath
21 oktober 2019
Start herfstseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”
20 oktober 2019
Festival B
Lawei, Drachten
20 oktober 2019
Lancering Beste Brabantse Borrelplank,
Den Bosch
19 - 27 oktober 2019
Dutch Design Week Eindhoven
17 oktober 2019
Dutch Cuisine Diner
Friesland College, Leeuwarden
16 oktober 2019
Symposium Gezonde Schoolkantines
Stenden University Hotel, Leeuwarden
16 oktober 2019
World Food Day
diverse locaties in Nederland
16 oktober 2019
Aan tafel tegen honger
Scheepvaartmuseum Amsterdam
16 oktober 2019
Finale cook-off Eet als een pionier challenge
Stadsboerderij Lelystad
15 oktober 2019
True Cost Dutch Cuisine Dinner
ROC Friese Poort, Sneek
14 - 20 oktober 2019
World Food Week
Friesland
14 oktober 2019
Dutch Cuisine Showcooking door Jim de Jong
Nederlandse ambassade, Lissabon
12 oktober 2019
Dutch Cuisine diner
Residentie Nederlandse ambassadeur, Koeweit
11 - 13 oktober 2019
World Food Festival
Rotterdam, diverse locaties
10 oktober 2019
Opening Eiwitcentrum met Dutch Cuisine
Suikerunie, Giessen
7 oktober 2019
Dutch Cuisine inspiratiesessie
Horeca Acedemie, Den Haag
7 oktober 2019
Kick off thema maand ‘Brabant is (plan)aardig op weg’
Verkadefabriek, Den Bosch
6 oktober 2019
Broodworkshop van Eline Ex
De Kraeke, Huns
5 - 13 oktober 2019
Dutch Agri Food Week
Nederland
4 oktober 2019
Boergondische markt
Summa College Horeca, Eindhoven
3 oktober 2019
Vlees Eten door de Eeuwen Heen
Universiteit van Utrecht, Utrecht
1 oktober 2019
Dutch Cuisine presentatie
KHN, Steenwijkerland
1 - 31 oktober 2019
Themamaand ‘Brabant is (plant)aardig op weg!’
Noord-Brabant
28 september 2019
Streekmarkt met Dutch Cuisine restaurant Het Lokaal
Amersfoort
23 - 29 september 2019
Bewuste Visweek
Nederland
17 september 2019
Dutch Cuisine horeca inspiratiedag
Lokaal 55, Sneek
9 september 2019
Dutch Cuisine inspiratiesessie
Horeca Acedemie, Den Haag
25 juni 2019
Eerste lichting Gespecialiseerd koks Dutch Cuisine afgestudeerd
Den Bosch en Sneek
21 juni 2019
Start zomerseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”
21 juni 2019
Food Unplugged
Kazerneterrein, Ede
17 juni 2019
Dutch Cuisine inspiratiesessie
MergenMetz, Doorwerth
14 juni 2019
Amsterdam Food Pitch
De Kweker, Amsterdam
8 juni 2019
World Oceans Dinner GFF
Huis ter Duin, Noordwijk
6 juni 2019
Presentatie Dutch Cuisine
Jumbo, Amsterdam
3 juni 2019
Dutch Cuisine inspiratiesessie Circulair koken
The Green House, Utrecht
3 juni 2019
Dutch Cuisine Inspiratiesessie tasting NL wijnen en food pairing
Smaakpark, Ede
31 mei -
3 juni 2019
3 juni 2019
Taste of Amsterdam
Amtelpark, Amsterdam
21 mei 2019
Nationale Horeca Dag
KHN
6 mei 2019
Best Vegetables Restaurant of the World©
QO Hotel, Amsterdam
16 april 2019
Avontuur voor je zintuigen
Landgoed Roggebotstaete, The Greenhouse
14 april 2019
Broodworkshop van Ineke Berentschot
De Kraeke, Huns
11 april 2019
HeroFestival
Schiecentrale, Rotterdam
11 april 2019
Workshop Gastvrij Overijssel
locatie volgt
8 april 2019
Kok in de klas
8 april 2019
Diner-avond 2e chef-exchange Brighton Food Festival
Aloha, Rotterdam
5 april 2019
Jaarcongres Arts en Leefstijl
Beatrix Theater, Jaarbeurs, Utrecht
1 april 2019
Dutch Cuisine inspiratiesessie ‘Verrot Lekker” door Christian Weij
SmaakPark, Ede
20 maart 2019
Start lenteseizoen Dutch Cuisine restaurants en campagne “Samen hebben we impact”
14 maart 2019
Diner van morgen
Koppert Cress, Monster
12 - 14 maart 2019
Landelijke editie van de Nierstichting Restaurant Driedaagse
11 - 17 maart 2019
Nationale Week Zonder Vlees: De Vegetarische Restaurantweek
28 februari 2019
Kick-off Voedsel Verbindt
Stedelijk Museum Amsterdam
17 - 18 februari 2019
24h Chefs, Jupiner & Kin
QO Hotel, Amsterdam
17 - 18 februari 2019
Premiere Schapenheld
Cinema TAC, Eindhoven
14 februari 2019
Green Key Event 2019
Nederlands Openluchtmuseum, Arnhem
14 februari 2019
Lancering Dutch Cuisine opleiding
ROC, Venlo
11 februari 2019
Dutch Cuisine inspiratiedag incl. BBQ lunch
Ecofields, Wekerom (Gelderland)
5 februari 2019
Lancering gerechten Dutch Quinoa Group
KWI College, Den Bosch
4 februari 2019
Inspiratiesessie “Groenten op het hoofdpodium”
Gastronomixs Testkitchen, Waalwijk
4 februari 2019
Open Keuken
KWI College, Den Bosch
29 januari 2019
Aansluiting onderzoek en onderwijs op het klimaatakkoord
Science Park, Amsterdam
23 - 24 januari 2019
Dutch Cuisine Masterclasses
Bio beurs Bio-Next, IJsselhallen, Zwolle
7 - 10 januari 2019
Lunch in Dutch Cuisine restaurant
Horecava, entree K
7 januari 2019
Lancering campagne ‘Samen hebben we impact’
Dutch Cuisine restaurant, Horecava
1 januari -
31 december 2019
31 december 2019
Rembrandt & De Gouden Eeuw
21 december 2018
Start winterseizoen Dutch Cuisine restaurants
18 december 2018
Dutch Cuisine inspiratiesessie
Creative Food Studio Boefkik, Tilburg
17 december 2018
Michelinsterrenevent
DeLaMar Theater, Amsterdam
16 december 2018
Hoe proeft gastvrijheid in Brabant
De Teruggave, Breda
12 - 14 december 2018
Culinaire persreis Visit Brabant
Breda - Bergen op Zoom - Tilburg - Den Bosch
10 december 2018
Opening Dutch Cuisine Centre
SmaakPark, Ede
10 december 2018
Boekpresentatie ‘Van Brabantse grond’
Pop-up restaurant GAST, Den Bosch
3 december 2018
Brabant European Region of Gastronomy 2018
De Teruggave, Breda
26 november 2018
inspiratiesessie ‘Verrot Lekker”
Smaakpark, Ede
23 - 24 november 2018
Open dagen bij Cor Unum Ceramics & Art
Den Bosch
22 november 2018
Najaarsbijeenkomst De Oerakker
WUR, Wageningen
19 november 2018
Koch des Jahres
Heidelberg
19 november 2018
FavorFlav Food Top 100 diner
BAUT, Amsterdam
13 november 2018
Dutch Cuisine Herenboeren workshop en diner
Koning Willem I College, Den Bosch
13 - 14 november 2018
RUMORE Interregional Learning Event and Mid-Term Conference
The Circl, Amsterdam
8 november 2018
Slotbijeenkomst Green Deal Verduurzamen Voedselconsumptie
The Green House, Utrecht
5 november 2018
Inspiratiesessie “Hoe maak ik groenten lekker?”
Koppert Cress, Monster
1 november 2018
Afsluiting culturele hoofdstadjaar Leeuwarden
De Kreake, Huns
31 oktober 2018
Kick-off nieuwe opleiding Koning Willem I College
Koning Willem I College, ‘s-Hertogenbosch
29 oktober 2018
Dutch Cuisine Matchmaking Kempen
Koning Willem I College, ‘s-Hertogenbosch
27 - 28 oktober 2018
Störrig festival
Ede
21 oktober 2018
Start herfstseizoen Dutch Cuisine restaurants
20 - 28 oktober 2018
DDWE18
Eindhoven
15 - 16 oktober 2018
Food Inspiration Days
Veghel
13 oktober 2018
Wereldvoedseldag
Tramkade, Den Bosch
13 oktober 2018
Festival B over de bodem van je gezondheid
Stadsschouwburg de Lawei, Drachten
12 oktober 2018
Organic Farming and Our Future Food System
Ecomunity Park, Oosterwolde
11 oktober 2018
Symphony of Soils
Ecomunity Park, Oosterwolde
9 oktober 2018
TASTE Summit
Maastricht
8 oktober 2018
Food Professional Day 2018
Wageningen, Theater Junushoff
8 - 9 oktober 2018
BBB Maastricht
MECC, Maastricht
5 - 16 oktober 2018
Dutch Agri Food Week
5 oktober 2018
Grootste groentekraam met minister LNV
Het Plein, Den Haag
5 oktober 2018
Stadsontbijt ‘ Proef de smaken van de stad’
Amsterdam Food Center, Amsterdam
4 oktober 2018
Masterclass Dutch Cuisine
Amsterdam Food Center, Amsterdam
1 - 7 oktober 2018
Amsterdam Food Week
Amsterdam Food Center, Amsterdam
28 september 2018
Omroep MAX
Tijd voor MAX
25 september -
1 oktober 2018
1 oktober 2018
Bewuste Visweek
17 - 19 september 2018
Gastvrij Rotterdam Ahoy
Rotterdam
12 september -
24 oktober 2018
24 oktober 2018
Thema periode Dutch Cuisine Bijenkorf
Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven
9 - 10 september 2018
Chef’s Revolution
Zwolle
7 september 2018
Dutch Cuisine lunch
Smaakpark, Ede
8 augustus 2018
Masterclass & Excursie Nederlandse Kweekvis
4 - 6 augustus 2018
Varend Corso Westland
28 juni 2018
Food for thought: Frisian Food
Huns, Farm of the World
22 juni 2018
Kookworkshop Wereld van Smaak bij HotspotHutspot
Rotterdam
22 juni 2018
Food Unplugged
Ede
22 juni 2018
Bloggersontbijt
Oisterwijk, EKWC
21 juni 2018
Start zomerseizoen Dutch Cuisine restaurants
13 juni 2018
Vlaggetjesdag
Scheveningen
10 - 12 juni 2018
Europese finale Bocuse d’Or
Turijn
6 - 8 juni 2018
London Produce Show
London
5 - 10 juni 2018
Dutch Cuisine Week Beijing
Beijing, The Hilton
1 - 3 juni 2018
Cor Unum
Den Haag, Designkwartier
29 mei 2018
Vegan Tour
Utrecht, KHN
22 mei 2018
Congres Voeding & Gezondheid
Utrecht, Media Plaza Jaarbeurs
7 mei 2018
De Week van Groenten & Fruit, België
24 april 2018
Kennissessie met horecaondernemers
Gouda, Stadhuys
1 - 30 april 2018
Smaaklessen basisscholen in Friesland
Friesland
21 maart 2018
Start lenteseizoen Dutch Cuisine restaurants
21 maart 2018
Rabo Duurzame Innovatieprijs
Apeldoorn, Theater Orpheus
19 maart 2018
Albert Kooy bij Koken met Van Boven
NPO3
12 maart 2018
Dutch Cuisine presentatie QO Hotel
Amsterdam, QO Hotel
7 - 8 maart 2018
Conferentie voor Onderwijsvernieuwing van het CVI
5 - 11 maart 2018
Nationale Week Zonder Vlees
5 maart 2018
Ketentafel Voedsel
Groningen, Big Building
1 - 31 maart 2018
Wedstrijd gezonde snacks
ROC Friese Poort
20 februari 2018
Dutch Cuisine Diner van de toekomst
Amsterdam, Het Scheepvaartmuseum
15 februari 2018
Hoteloverleg KHN
Sligro, Amsterdam
1 februari 2018
Diner van de Toekomst
Restaurant NU, Friese Poort, Sneek
22 - 24 januari 2018
Madrid Fusión
Madrid
8 - 11 januari 2018
Horecava
Amsterdam, RAI
1 januari -
31 december 2018
31 december 2018
Noord-Brabant European Region of Gastronomy 2018
21 - 24 december 2017
Pop-up restaurant, Scheepvaartmuseum
Amsterdam
11 december 2017
Michelinsterren event
Amsterdam, DeLaMar Theater
7 - 11 december 2017
Pop-up restaurant met 21 Michelinsterren, Masters of LXRY Amsterdam
Amsterdam RAI
7 december 2017
Flows of Food
Amsterdam
4 december 2017
Perstour & Food Experience Dutch Cuisine
Rotterdam
24 november 2017
Benefietdiner
Den Bosch, Koning Willem I College
24 - 25 november 2017
Open Dagen Cor Unum
Den Bosch
16 november 2017
Dag van de gastvrijheid
Utrecht, Beatrix Theater
31 oktober 2017
Presentatie Dutch Cuisine aan landbouwraden
Rijswijk, Restaurant Niven
21 oktober 2017
Persmoment met Charlotte Landsheer
Eindhoven, NatLab
21 - 29 oktober 2017
Atelier NL en Cor Unum op DDW
Eindhoven
20 - 22 oktober 2017
Störrig Festival
Ede
16 oktober 2017
Dutch Cuisine Workshop
Den Haag, Horeca Academie
16 oktober 2017
Dutch Cuisine Dialoog Sessie
Den Haag, Campus Turfmarkt
10 - 17 oktober 2017
Rabo FoodWeek
9 - 19 oktober 2017
Dutch Agri Food Week
diverse locaties
6 - 8 oktober 2017
VISSCH
Scheveningen
6 oktober 2017 -
1 juli 2018
1 juli 2018
Game Changers Maritieme Innovaties
Amsterdam, Scheepvaartmuseum
29 september 2017
Koning Willem I lezing incl. Dutch Cuisine diner
Monster, Koppert Cress
13 - 19 september 2017
“Culinary Dutch” week
Bangkok
12 september 2017
Presentatie Dutch Cuisine ambassadekit tijdens Smaakexpeditie Dutch Cuisine
Velp
8 september 2017
Healthy Food Congress in World Forum
Den Haag
5 september 2017
Kick off Dutch Cuisine opleiding niveau 4
Monster
4 september 2017
Koks leren over mannenvlees
Den Bosch
6 juli 2017
Wedstrijd Young Gourmet Chefs
Hong Kong
5 juli 2017
Sustainable Development Goal 17
Utrecht, Auditorium Rabobank Nederland
26 juni 2017
Gastronomia
San Sebastian
24 juni 2017
Food Unplugged
Ede
22 juni 2017
Kookdemo Dutch Cuisine Meets Eataly
Milaan
9 juni 2017
Opening expo ‘Earth Matters’
Tilburg
17 - 18 mei 2017
F&A Next
Wageningen
11 mei 2017
Dutch Cuisine lunch op Voedselvernieuwersfeest
Monster
27 april 2017
Dutch Cuisine diner tijdens Koningsdag
Parijs
8 maart 2017
“Gezond eten, gezond bewegen, gezond zijn!”
Zaandam
16 februari 2017
Lancering samenwerking Dutch Cuisine en GPA
Aalsmeer
26 januari 2017
Voedseltop
Den Haag
24 - 25 januari 2017
Dutch Cuisine op Bocuse d’Or
Lyon
20 januari 2017
Dutch Cuisine op de Grüne Woche
Berlijn
22 december 2016
Aan Tafel
Den Haag, Instock
12 december 2016
Michelin sterren event
Amsterdam
10 november 2016
Het Grote Graandiner
Groningen
22 - 30 oktober 2016
Dutch Design Week, Earth to Table
Eindhoven
6 oktober 2016
Koken met de Ketentafel Voedsel Stad en Ommeland
Groningen
1 - 9 oktober 2016
Landelijke Week van de Smaak
diverse locaties
1 oktober 2016
Verkiezing Held van de Smaak
Groningen
28 september -
1 oktober 2016
1 oktober 2016
Vierdaagse pop-up Dutch Art & Dutch Cuisine
Amsterdam
13 juni 2016
Dutch Cuisine Event in World Food Centre
Ede
9 juni 2016
Duurzaam Doen Werksessie en Café
8 - 10 juni 2016
London Produce Show 2016
London
4 juni 2016
Duurzame Dutch Cuisine lunch
Rotterdam
24 mei 2016
Duurzame Dutch Cuisine lunch
Rotterdam
19 mei 2016
Event EU voorzitterschap
Monster, Koppert Cress
18 - 20 mei 2016
Dutch Cuisine presentatie tijdens 3-daagse internationale persreis
Rotterdam
13 april 2016
Netwerklunch aan Duitse foodservice
München, Viktualienmarkt
11 - 18 april 2016
Lunchbijeenkomsten ambassadeurs Dutch Cuisine
Baambrugge, Lindenhoff
7 april 2016
Grootste bierdiner ter wereld
Groningen, Martinikerk
5 april 2016
Dutch Cuisine 1-minute-pitch, Groente top
Monster, Koppert Cress
4 april 2016
Food Professionals Day
4 april 2016
Dutch Cuisine workshop
Heerhugowaard, ROC
4 april 2016
Presentatie Dutch Cuisine
Zeist, Figi Theater
29 maart 2016
Workshop voor docenten koksopleidingen en bediening
Middelburg
23 maart 2016
Presentatie Dutch Cuisine op Horeca Conferentie
Nunspeet
18 maart 2016
Kooksessie met Nieuwe eiwitten
Amsterdam
15 maart 2016
Pilot Nieuwe eiwitten op het menu op 5 locaties
Amsterdam
22 februari 2016
Dutch Cuisine diner voor minister Schippers
11 februari 2016
Presentatie en lancering boek Aan Tafel!
11 - 14 januari 2016