Edwin Vinke

Korte introductie Edwin Vinke is al 25 jaar drukdoende in en rondom De Kromme Watergang met alles wat het rijke Zeeuwse landschap hem schenkt. Hij beweegt mee met het ritme van het landschap en heeft zo in de polder achter de Schelde zijn eigen wereld gecreëerd. Hij heeft intussen 2 Michelin sterren bij elkaar gekookt … Lees verder “Edwin Vinke”

Read more

Christian Weij

Wie is Christian Weij? Christian Weij is fermentatie specialist, fooddesigner, landschap kok en pop-up chef. Hij is eigenaar van SmaakPark en geeft regelmatig inspirerende kookworkshops voor kleine en grote groepen. Acht jaar geleden hing hij zijn functie als creative director bij een communicatiebureau aan de wilgen om zijn passie voor lekker, echt eten te volgen … Lees verder “Christian Weij”

Read more

Niven Kunz

Wie is Niven Kunz? Niven Kunz heeft als jongste chef ooit in eigen restaurant een Michelinster gekookt! Hij was pas 24 jaar toen hij deze prachtige bekroning op zijn werk kreeg. Ook is hij de grondlegger van het 80/20 principe en founding father van Dutch cuisine. Niven kookt al sinds het begin van zijn carrière … Lees verder “Niven Kunz”

Read more

Theo van Rensch

Wie is Theo van Rensch? Leermeesters van SVH Meesterkok Theo van Rensch waren in de jaren tachtig John Halvemaan, Constant Fonk en Imko Binnerts. Ervaring deed hij op in De Oude Rosmolen in Hoorn, het Amstel Hotel, Martinair Party Services en het Marriott Hotel. Van 1999 tot 2008 was hij chef-kok/eigenaar van De Boei in … Lees verder “Theo van Rensch”

Read more

Jonnie Boer

Jonnie Boer Jonnie Boer is chef-kok en eigenaar van restaurant De Librije in Zwolle. Toen Jonnie Boer 24 jaar was werd hij chef-kok bij De Librije in 1993 kochten hij en zijn vrouw Thérèse het restaurant waarna er in de loop der jaren meerdere sterren aan het restaurant werden toegekend. Ondertussen staat hij met zijn … Lees verder “Jonnie Boer”

Read more

Angelique Schmeinck

Wie is Angelique Schmeinck? Angelique Schmeinck is een van twee vrouwelijke meesterkoks in Nederland. Voor haar is koken altijd meer dan de keuken: ze schrijft, presenteert, entertaint, experimenteert, adviseert, fotografeert en reist de wereld af om de grenzen van het culinaire te overstijgen. Met haar boeken, TV-programma’s, eetschilderijen, luchtballonrestaurant en de smaakexpedities in haar gloednieuwe … Lees verder “Angelique Schmeinck”

Read more