Horeca

Marco Agema

Initiatiefnemer en eigenaar
Snackbar van de Toekomst, Eelde

 

Hans Everse

Bestuurslid Gastronomisch Gilde en divisiemanager
Tafel Thuis, Dé Zeeuwse Keuken, Kapelle

Jan Klercq

Eigenaar
Restaurant ‘t Nieuwe Diekhuus, Terwolde

Twan Musters

Twan Musters, Adjunct-directeur Horeca, Koning Willem I College, Den Bosch.

Jef Schuur

Patron-Cuisinier
Restaurant Bij Jef*, Den Hoorn

Mathieu Vanhautem

SVH Meesterkok
Coördinator opleiding Dutch Cuisine
Gilde Food & Hospitality College, Venlo

Edwin Vinke

Patron-Cuisinier
Restaurant De Kromme Watergang**, Hoofdplaat

 

Overige Sectoren

Isabel Boerdam

Oprichter De Hippe Vegetariër en Green Food Lab
Green Food Lab, Amsterdam

Henk Markus

Praktijkexpert Horeca
Friesland College, Leeuwarden

Norbert Mergen

Groentefundamentalist, chocolade-evangelist
De Tuinen van MergenMetz – ClearChox

Willem Treep

Managing director en mede-eigenaar The Food Line-up
The Food Line-up, Amsterdam

Algemeen

Rob Baan

Bestuurslid
Directeur
Koppert Cress, Monster

Bas Cloo

Bestuurslid
Eigenaar
Cloo & Leyn, Doorn

Albert Kooy

Bestuurslid
SVH Meesterkok en executive chef
Stenden University Hotel, Leeuwarden

Luc Kusters

Bestuurslid
SVH Meesterkok en patron-cuisinier
Restaurant Bolenius, Amsterdam