Horeca

Hans Everse

President Gastronomisch Gilde, founding father van DC, eigenaar Zilt-E Ziltzaam Lekker en Oosterschelder B.V.

Twan Musters

Twan Musters, Adjunct-directeur Horeca, Koning Willem I College, Den Bosch.

Jef Schuur

Patron-Cuisinier
Restaurant Bij Jef*, Den Hoorn

Mathieu Vanhautem

SVH Meesterkok
Coördinator opleiding Dutch Cuisine
Gilde Food & Hospitality College, Venlo

Edwin Vinke

Patron-Cuisinier
Restaurant De Kromme Watergang**, Hoofdplaat

 

Overige Sectoren

Isabel Boerdam

Oprichter De Hippe Vegetariër en Green Food Lab
Green Food Lab, Amsterdam

Henk Markus

Praktijkexpert Horeca
Friesland College, Leeuwarden

Norbert Mergen

Groentefundamentalist, chocolade-evangelist
De Tuinen van MergenMetz – ClearChox

Willem Treep

Managing director en mede-eigenaar The Food Line-up
The Food Line-up, Amsterdam

Algemeen

Rob Baan

Raad van Advies
CEO
Koppert Cress, Monster

Albert Kooy

Bestuurslid
SVH Meesterkok en executive chef
Stenden University Hotel, Leeuwarden

Luc Kusters

SVH Meesterkok en patron-cuisinier
Restaurant Bolenius, Amsterdam